Frisbeegolf

Frisbeegolf

Frisbeegolf is een sport die in veel opzichten lijkt op een golfspel. In plaats van een bal of clubs/klomp, gebruiken de spelers een frisbeeschijf. Als ‘hole’wordt geen gat in de grond gebruikt, maar ‘target’ waar de schijf (van een speciale kunststof) in geworpen moet worden. Deze target bestaat uit een ronde rij kettingen bevestigd aan een paal in de grond. Als de schijf de kettingen raakt is het de bedoeling dat de frisbee in de ijzeren mand valt die onder de kettingen is bevestigd. Zo kan door meerdere targets te plaatsen, net als bij golf, een heel parkoers afgelegd worden, of speciale spelmomenten worden gespeeld.

Op de Berghoeve is een baan aangelegd  met 9 targets. De uitdaging is dus: in zo weinig mogelijk worpen het hele parkoers af te leggen en opdrachten uit te voeren.

Dit spel kan dus door iedereen worden gespeeld en is een leuke activiteit tijdens uw verblijf of aanvulling tijdens uw feest.Wij beschikken tevens over meerdere zalen, ideaal voor al uw feestjes. U kunt zelf voor uw drankjes/hapjes ed. zorgen. Reserveren is wel gewenst.
Frisbeegolf - BerghoeveFrisbeegolf - Berghoeve 1Frisbeegolf - Berghoeve 2